Vi tror på ett nytt sätt för grupper att samla in pengar

Vi vill föra ungdomar närmare varandra genom att göra det roligt och enkelt för skolklasser och föreningar att finansiera sina projekt och förverkliga drömmar.

Planeten först

Vi använder endast miljövänliga produkter 

Skapa minnen ihop

Vi vill föra ungdomar närmare varandra 

Utmanar branschen

Vi gör djärva satsningar och utmanar branschens normer

Tillsammans starka

Vi vill skapa ett samhälle där alla barn och ungdomar får vara med

Vi vill etablera en rörelse, en gemenskap av ungdomar som driver en positiv förändring för vår planet. Tillsammans, som en enad röst och i växande takt kommer vi förändra gruppförsäljningar till att bli enklare och minnesvärda. 

Sälj via din egna webbshop på dina egna villkor.

Vi har utvecklat en plattform som gör det enkelt för er att administrera er försäljning. Sälja via länkar, spåra ordrar, lägga beställningar och mycket mer.

Så fungerar det

Sugen på att starta en försäljning men osäker på hur de funkar? Oroa dig inte, vi har samlat allt du behöver för att sätta igång.

Marknadens högsta ersättning

Med budstr får du tillgång till marknadens högsta ersättning. Du får 40% i förtjänst vilket är 60kr per produkt.

Bjud in andra grupper för bonusar

Bjuder ni in en grupp som beställer min. om 300st paket får ni 2000SEK i bonus.

Möt våra grundare

Vår historia började i Stockholm, Jonathan jobbade på ett start-up och Elin inom mode och design. Båda hade under sina ungdomsår sålt olika produkter med sina klasser och lag men upplevt precis som många andra att det det var ångestfyllt och svårsålt. Glädjen av att få åka iväg på klassresa eller cup tynade bort eftersom tjänsterna som erbjöds verkade berika företagen mer än ungdomarna som faktiskt sålde produkten. De ville ändra på det, så de började skissa på en tjänst som skulle göra det roligare och lönsammare för ungdomar att samla pengar och förverkliga minnesvärda stunder ihop. Läs mer