Varför vi finns

Alla ska med.

Vi vill föra ungdomar närmare varandra genom att göra det roligt och enkelt för skolklasser och föreningar att finansiera sina drömmar och projekt.

Sälj via din egna webbshop på dina egna villkor.

Tillsammans starka

Nio av tio svenskar är med i minst en förening och bara idrottsrörelsen samlar 3,2 miljoner medlemmar i sina 20 000 ideella föreningar. Föreningsliv skapar tillit och socialt förtroende mellan människor, vilket i sin tur både stärker demokratin och effektiviteten i samhället. Vi vill skapa ett samhälle där alla barn och ungdomar får vara med.

Hållbara produkter

Pålitliga och innovativa produkter designade av svenska tandläkare.

Förverkliga drömmar med 40% i förtjänst

Vi finns till för att hjälpa klubbar och klasser att uppnå sina drömmar. Vare sig det handlar om att åka på en klassresa, ett träningsläger eller till en cup ska ingen behöva stå utanför för att man inte har råd.

Så fungerar det

Sugen på att starta en försäljning men osäker på hur de funkar? Oroa dig inte, här har vi samlat det du behöver för att sätta igång.

Hållbarhet

Ett av våra uppdrag är att uppmana människor att fatta smartare val i vardagen med hänsyn till konsumtion & miljö. Vi tror att vägen dit är genom att vi alla hjälps åt och skapar produkter som är lättillgängliga, personliga och hållbara. Nu vill vi bjuda in dig till den förändringen.