Kanske den bästa chansen du har haft på länge.

Budstr är en plats som enar rätt folk, produkter och information för att skapa den mest minnesvärda säljupplevelsen någonsin. Från landets största föreningar till enstaka säljare använder sig våra säljare av Budstr för att bidra till förändring, spara för en resa eller motivera andra till att handla mer miljösmart.

Ett modernare sätt
att tjäna pengar på

Vi hoppas skapa en möjlighet för alla människor att tjäna pengar på produkter som dem själva använder och gillar, både för deras egen skull, för andra och för miljön. Personerna som säljer med oss kallar vi Buddies och bidrar till att göra vår plats lite bättre. En produkt i taget.

Mer än 32%​

Över 200 000 ungdomar mellan 15-24 år var arbetslösa år 2020. Det motsvarar mer än 32 procent av arbetskraften och är en ökning med ca 8 procentenheter jämfört med föregående år. Vi tycker det är dags att låta ungdomarna tjäna egna pengar.

Miljövänliga produkter blir mer personliga

Tack vare Budstr kan konsumenter få tag på miljövänliga produkter på ett personligare sätt då det säljs direkt till dig genom en av våra Buddies. Produkterna är prisvärda, kvalitativa och bidrar till att uppfylla säljarens ändamål utan att höja priset på varan.