I den här artikeln

Översikt

Varför välja budstr?

Sätt upp ett mål

Vad tjänar ni?

För en lyckad försäljning

Toppa resultat

Efter försäljningen

Prata med sälj

Vi hjälper dig

Om du har några frågor, önskemål eller vill lära känna oss bättre.

Vägledning för säljare

Vi hjälper ungdomar tjäna pengar med marknadens högsta ersättning och lättsålda produkter. Lanserat 2020 består budstr idag av ett litet men passionerat team som vill göra gruppförsäljningar roliga och lönsamma igen. Sälj lättsålda produkter och bidra till en hållbarare värld. 

Översikt

Vi vill att det ska gå så enkelt som möjligt för er att sälja. Många av våra lag och skolklasser som har sålt säger att produkterna nästan säljer sig själva. Därför är det viktigt att ni på ett enkelt sätt kan nå ut till så många som möjligt genom att dela trafik till er digitala shop och sälja med fysiska produkterna till era kunder.

Varför välja budstr?

  • Vi erbjuder högst ersättning av alla företag på marknaden.
  • Vi använder lättsålda produkter av hög kvalité.
  • Ni får personlig assistans under hela försäljningen.
  • Smidig och skräddarsydd process för just din grupp.
  • Modernt företag med starkt hållbarhetsfokus.

 

Läs mer om varför budstr.

Sätt upp ett mål

Formulera ett säljmål med gruppen. Vad vill ni göra med pengarna ni samlar in? Hur mycket behöver ni sälja? Varje person skriver ned potentiella köpare tills de nått eller passerat sitt mål – ju fler ni säljer desto mer pengar. Det finns inga begränsningar, så tänk fritt! Känner du ett företaget som skulle kunna vara intresserad? Bra! Lägg fram förslaget till dem.

Genom att sätta ett gruppmål ökar ni era chanser att nå ett högt resultat. På så sätt blir det mycket tydligare hur många paket som ska säljas och till vem.

Så mycket tjänar ni

Med budstr tjänar ni 60 kr per paket ni säljer. För att illustrera gruppens förtjänst redovisar vi en försäljning nedan utifrån ett exempel på 30 personer. Som ni ser ökar ersättningen exponentiellt när gruppens medlemmar säljer några enstaka paket mer per person.

x8 produkter = 14 400kr

x12 produkter = 21 600kr

x16 produkter = 28 800kr

x24 produkter = 43 200kr

För en lyckad försäljning

SLÄKT & VÄNNER
Ett hett tips för att sälja de första paketen är att besöka personer du känner väl, släkt, vänner, föräld- rar vänner etc. Dessutom finns det stor chans att personerna i din närhet kommer vilja hjälpa dig med försäljningen genom att ta produkterna till sin arbetsplats, middagar eller andra sociala arrangemang.

ARBETSPLATSER
Ett sätt att sälja mycket produkter på en och samma gång är genom att besöka eller ta med produkter till arbetsplatser. Med rätt förutsättningar kan du sälja upp till 200st paket på en och samma gång.

GRANNAR
Grannar är ett bra alternativ för att sälja lite paket. Dem är oftast bekanta, villiga att stödja ditt arbete och då alla behöver tandborstar så är det en lättsåldprodukt. Ta en eftermiddag under en helg och gå och knacka dörr hos grannar.

FÖRETAG
Känner du en företagare? Bra. Erbjud möjligheten för dem att ge ut några paket till sina anställa eller kunder. Det har visats vara väldigt uppskattat av personer som tagit emot gåvorna.

DELA PÅ SOCIALA MEDIER
Sociala medier idag har en större genomslagskraft än vi kan tro. Är du klok och vill sälja utan någon vidare ansträngning? Lägg ut bilder/videos om din försäljning och låt dina följare kontakta dig.

 

Toppa resultat

De deltagare som lyckats prestera bäst under en försäljningsperiod har tagit beslutet om att kombinera ovanstående säljtips. Besöka släkt och vänner, be föräldrarna visa upp paketen på arbetsplatsen, kontakta företagare som kan ge kunder och anställda, knacka dörr hos grannar och lägga ut på sociala medier. Följer din grupp dessa steg ökar ni era chanser för en framgångsrik försäljning dramatiskt och därmed når ert mål.

Summering

När försäljningen är över skickar du som säljare intjänade pengar till administratören. Administratören betalar fakturan som ni fått från Klarna (inom 30 dagar) behåller er vinst.

Tack för att du bidrar till en bättre framtid!