I den här artikeln

Översikt

Bra att veta om budstr

Sätt upp ett mål

Vad tjänar ni?

Få kontroll på försäljningen

Redovisa försäljningen

Efter försäljningen

Prata med sälj

Vi hjälper dig

Om du har några frågor, önskemål eller vill lära känna oss bättre.

Vägledning för kontaktpersoner

Tjäna pengar till laget, föreningen eller klassen?

Det kan vi hjälpa till med.

Översikt

När ni har bestämt er för att samarbeta med oss, så kommer en personlig rådgivare att först prata med den av er som ska samordna försäljningen. Tillsammans sätter ni upp säljmål, väljer försäljningsperiod, hur ni kommer igång med er försäljning och mycket annat. Samma rådgivare är tillgänglig för er med råd och tips tills pengarna sitter på ert konto.

Varför välja budstr?

  • Vi erbjuder högst ersättning av alla företag på marknaden.
  • Vi använder lättsålda produkter av hög kvalité.
  • Ni får personlig assistans under hela försäljningen.
  • Smidig och skräddarsydd process för just din grupp.
  • Modernt företag med starkt hållbarhetsfokus.

 

Du kan läsa mer om varför budstr här.

Sätt upp ett mål

Formulera ett säljmål med gruppen. Vad vill ni göra med pengarna ni samlar in? Hur mycket behöver ni sälja? Varje person skriver ned potentiella köpare tills de nått eller passerat sitt mål – ju fler ni säljer desto mer pengar. Det finns inga begränsningar, så tänk fritt! Känner du ett företaget som skulle kunna vara intresserad? Bra! Lägg fram förslaget till dem.

Genom att sätta ett gruppmål ökar ni era chanser att nå ett högt resultat. På så sätt blir det mycket tydligare hur många paket som ska säljas och till vem.

Så mycket tjänar ni

Med budstr tjänar ni 60 kr per paket ni säljer. För att illustrera gruppens förtjänst redovisar vi en försäljning nedan utifrån ett exempel på 30 personer. Som ni ser ökar ersättningen exponentiellt när gruppens medlemmar säljer några enstaka paket mer per person.

x8 produkter = 14 400kr

x12 produkter = 21 600kr

x16 produkter = 28 800kr

x24 produkter = 43 200kr

Få kontroll på försäljningen

Efter halva försäljningsperioden stämmer vi av och gör en uppföljning för er försäljning. Vi hör hur det gått för er, hur många paket ni sålt och om vi kan hjälpa er på något sätt. Under den här perioden går det dessutom bra att göra en till beställning om produkterna sålt slut.

Redovisa försäljningen

Som administratör har du ansvaret över att försäljningen redovisas och att gruppmedlemmarna får rätt information. Kom ihåg att betala in fakturan från Klarna inom 30 dagar efter att ni lagt beställningen.

Summering

När försäljningen är över skickar gruppdeltagarna intjänade pengar till administratören. Administratören betalar fakturan som ni fått från budstr och behåller er vinst.

Tack för att du bidrar till en bättre framtid!