Samarbete med The Humble Co.

"Alone we can do so little; together we can do so much." – Helen Keller

Budstr enar krafter med pionjären The Humble Co. för att erbjuda de allra bästa miljövänliga munvårdsprodukterna på marknaden.

Sedan 2013 leder The Humble Co. en revolution inom hygienprodukter från design, tillverkning och påverkan. Företaget grundades av tandläkaren Noel Abdayem som under sin utbildning voluntärarbetade i Jamaica och bevittnade två avgörande problem. Barn hade dålig eller ingen tillgång till hållbara munvårdsprodukter och de fina stränderna var fyllda med plast och avfall. För att lösa problematiken startade han The Humble Co. som idag levererar produkter till över 40 000 butiker över hela världen där varje köp finansierar en extern stiftelse under namnet Humble Smile Foundation som driver munvårdsprojekt runt om i världen för att utbilda och hjälpa utsatta barn med sin munhygien. Du kan läsa mer om arbetet här https://humblesmile.org/

Produkterna är tillverkade av bättre material, som tandborstar i bambu och tandtrådsbyglar  i majsstärkelse. Alla produkter är veganska och med smartare paketering som minskar miljöpåverkan något avsevärt. Varorna är bra för miljön men är också lättsålda. Varje hem behöver tandborstar, tandkräm, topsar, tandtrådsbyglar m.m. att du som säljare gör produkten lättillgänglig och motiverar kunden att handla hållbart gör säljandet mycket enklare.

Vi är stolta över vårt samarbete med The Humble Co. och ser fram emot att kunna skapa fantastiska produkter tillsammans under många år framåt.