Klass SAB19B

“När vi går vårt sista år och firar studenten kommer jag att tänka på de goda gärningarna vi gjorde för att kunna fira vår stora dag tillsammans.”

Emilia Kadhum Campogiani
SAB19B, Jensen Södra Gymnasium

Resultat med Budstr:

Värvade buddies

Antal sålda paket

Totalt intjänat

Period

30

300

45 000

2 veckor

Om SAB19B

Klassen SAB19B läser samhällsvetenskapsprogrammet på Jensen Södra Gymnasium i Stockholm. Klassen samlar pengar inför deras student som tar plats 2021. De har under gymnasietiden drivit olika projekt för att samla in pengar. I höstas blev en av klassens elever rekommenderade av sin klasscoach att sälja miljövänliga produkter. På endast 2 veckor lyckades de sälja produkter för 45 000 kr.

Om samarbetet

“Sommaren innan jag skulle börja första ring på gymnasiet hade jag redan idéer för vad klassen skulle göra för aktiviteter och uppdrag tillsammans. Jag hade skrivit ner allting på min telefon och sorterat det efter högsta prioritering. Längst upp var såklart att samla in pengar till klasskassan inför studenten. Senare när skolan började presenterade jag mina idéer för klassen, vilket ledde till att jag blev ekonomiansvarig för klassens pengar. Jag ville inte göra som alla andra klasser och låta mina klasskamrater sälja massa kakor. Jag ville sälja något nytt. Det var då min klasscoach kom med förslaget om att sälja miljövänliga tandborstar från Budstr. Jag introducerade förslaget för klassen och alla älskade det. Efter ett möte tillsammans med företaget blev jag övertygad om att detta konceptet var perfekt. Att sälja en miljövänlig produkt samtidigt som vi gjorde en bra vinst till klassen lät ju superbra. Och det var det också. Själva försäljningen var smidig och frakten tog inte lång tid. När vi går vårt sista år och firar vår student så kommer jag att tänka på de goda gärningarna vi gjorde för att kunna fira vår stora dag tillsammans.” – Emilia Kadhum Campogiani, elev i klass SAB19B.