Så fungerar det

Sugen på att starta en försäljning men osäker på hur de funkar? Oroa dig inte, här har vi samlat det du behöver för att sätta igång.

1. Sätt igång

Kom igång och utse en Administratör som tar kontakt med oss. 

2. Säljmaterial och paket

Lägg en beställning av antal paket ni vill sälja eller ladda ned säljmaterial och ta emot beställningar.

3. Ut och sälj!

Visa Budstrs produkter, ta med katalogen till jobbet och ring på hos grannarna.

4. Leverans & betalning

Beställ först och leverera direkt till dina kunder om du valt alt.1. Om du valt alt.2 tar du först in beställningar och sedan lägger du en order hos oss på antal produkter dina kunder beställt så kan du enkelt leverera dom därefter. Vi skickar sedan en faktura på antal sålda varor.

BESTÄM SJÄLV HUR DU VILL SÄLJA

Beställ och sälj direkt till kunder

Sätt ett mål för er försäljning och beställ antalet produkter via shopen eller från en av våra rådgivare. Ta emot paketen och sälj direkt till dina kunder.​

Ta in beställningar och lägg order

Ladda ner vårt säljmaterial och beställningslistor, gå runt till potentiella kunder och samla in beställningar. När du känner dig nöjd lägger du en beställning via shopen och delar sedan ut produkterna till dina kunder.

Berätta lite om dig själv

Registrera dig för försäljning

Vi kommer behöva lite information från dig för att hjälpa dig komma igång med budstr.  Vi vill gärna veta vem du är, hur många paket du vill sälja och en adress för leverans. Av legala anledningar måste kontaktpersonen vara 18+, däremot kan du vara yngre för att sälja produkterna. Vi tar trygghet och säkerhet väldigt seriöst för att erbjuda dig en så bra upplevelse som möjligt. Hör gärna av dig till vår support om du skulle ha några frågor!

Ta betalt direkt när du säljer

Ta emot och sälj miljövänliga produkter

Bara några dagar efter din beställning tar du emot dina eco-smarta produkter från budstr, förpackade och klara för försäljning. Ta gärna del av våra tips och säljmaterial för en lyckad försäljning, värva vänner och dela din upplevelse på sociala medier!

Få kontroll över din verksamhet

Vi utvecklar verktyg som hjälper dig att driva din verksamhet

Det är lätt att sköta verksamheten från mitt hem på budstr säljarsida – logga in för att spåra och kontrollera dina beställningar och din försäljning. Du kan till och med beräkna din inkomst. Om du är i farten kan du dessutom använda vår mobila app, som ger dig flexibiliteten att arbeta och driva verksamheten var du än befinner dig.

Ta del av den moderna friheten

Gör något med dina nya pengar

Nå ert mål. Med Budstrs lättsålda produkter tjänar du enkelt ihop pengar för ditt mål eller för en extra inkomst vid sidan. Du eller din grupp bestämmer själva hur mycket pengar ni vill tjäna genom att sälja bra produkter som gör gott för er och för vår planet.

Redo för ett äventyr?