Så fungerar det

Sugen på att starta en försäljning men osäker på hur de funkar? Oroa dig inte, här har vi samlat det du behöver för att sätta igång.

Registrera dig för försäljning

Sätt igång genom att skicka in en anmälan till oss och berätta lite om er själva.

Det enklaste sättet att starta en försäljning är genom att fylla i intresseanmälan genom att trycka “Sätt igång” ovan. När vi tagit emot och registrerat er anmälan hör vi av oss till dig för att hjälpa er med allt ni behöver för att komma igång.

Checklistan är ett bra stöd under er försäljning. För dig som Administratör finns en egen checklista, du finner den här.

Vi erbjuder 40% av försäljningsbeloppet till säljaren i ren vinst. I jämförelse mot andra aktörer på marknaden utifrån en produkt som kostar 150kr/st ser ersättningarna ut så här:

Newbody – 37kr

Delikatesskungen – 45kr

Klasspengar – 56kr

Budstr – 60kr

budstr erbjuder högst ersättning för lag, klasser och föreningar att tjäna pengar på.

Ta emot och sälj miljövänliga produkter

Bara några dagar efter din beställning tar du emot dina miljövänliga produkter från budstr, förpackade och klara för försäljning. 

Använd katalogen som finns upplagd på resurssidan.

Nej vi har inga försäljningskrav. Ni får er förtjänst från första paketet ni säljer. Ett bra mål kan dock vara att försöka nå den fraktfria gränsen som infaller vid 250 sålda paket.

1 – 29 paket: 45 kr
30 – 59 paket: 90 kr
60 – 149 paket: 150 kr
150 – 249 paket: 250 kr
250 – Fraktfritt

Betala in fakturan

Fakturan skickas från oss när varorna är packade och redo för leverans. Vanligtvis 1-3 dagar efter att ni lagt er order. Fakturan skickas till din mejladress och skall betalas inom 30 dagar.

Vi rekommenderar att Säljarna tar betalt av sina kunder samtidigt som de delar ut sina varor. Säljarna betalar sedan hela sitt försäljningsbelopp till dig som Administratör. Du betalar fakturan till oss.

Vi skickar fakturan till din mejl i samband med att varorna är packade och redo för leverans. Har du inte fått din faktura, titta i din skräppost – ibland hamnar den där. Hittar du den inte där heller, hör av dig till oss på hej@budstr.se så skickar vi en ny.

Alltid med budstr

Miljövänliga produkter​

Alla våra produkter är miljövänliga, prisvärda och väldigt lättsålda.

Busenkel process​

Vi har en busenkel process, från start till slut. Det innebär att du kan lägga ditt fokus på att tjäna pengar istället.

Högst ersättning​

Med oss tjänar du alltid 60 kr per produkt som du säljer. Det är ofta 2x mer än hos våra konkurrenter.

Support i världsklass​

Vi finns här för dig så fort du undrar något, kört fast eller bara behöver lite säljtips.

Få kontroll över er försäljning

Vi utvecklar just nu applikationer som gör att det blir lätt att administrera er försäljning – logga in för att spåra leveranser, rekrytera vänner, kontrollera beställningar och nå ert försäljningsmål. 

Redo för ett äventyr?