Nyheter

Luta dig tillbaka och sälj på det enklaste sättet i jul.

Tjäna pengar genom att sälja miljövänliga tandborstar, en julgåva för hela släkten och miljön.

Av teamet på Budstr

30/12, 2020


Den här julen kommer vara väldigt annorlunda från det vi är vana med. Julen, som går ut på att enas och få tid att umgås med sina nära är i år inte sig likt. För vissa av våra grupper innebär den här julen att deras planerade försäljningar ställts in på grund av pandemin vilket resulterar i att det går miste om värdefulla intäkter.

Vi på Budstr vill därför uppmana våra klasser, lag och grupper att inte ställa in era planerade försäljningar och istället anpassa er efter rekommendationerna, vilket ni hittar i vår covid-19 guide. Som innebär bl.a. att under en försäljning inte söka sig till riskgrupper, tvätta händerna, möta kunder utomhus etc.

Med dessa riktlinjer i åtanke vill vi påminna om fördelarna med att tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen med Budstr. Vår ambition är att leda en mini-revolution för miljön och uppmana hushållen till hållbarare konsumtionsvanor. Vi tror att vägen dit är genom unga människor som enas för att driva den här förändringen och samtidigt tjäna pengar på det. Med Budstr kan ni därför sälja miljövänliga tandborstar – något som alla behöver och tjäna 50kr för varje paket du säljer, vilket är bland marknadens högsta ersättningar.

Fördelarna är:

  • Assistans från rådgivare hela vägen
  • Leverans på 2-5 dagar
  • Tjäna 50kr per paket
  • Miljövänliga produkter som alla behöver
  • Sälj och leverera direkt till dina kunder

 

Du kan göra en intresseanmälan uppe i högra hörnet för att be om att registrera din grupp till försäljning. När du skickat in din anmälan hör någon av våra rådgivare av sig till er och hjälper er komma igång.


 

Ansök om att sälja med din grupp idag