Om oss

Om budstr

Om budstr

Välkommen till budstr

Att åka iväg på klassresa eller tävla i en cup skapar vänner för livet. Men ett av tio barn har idag inte råd att hänga med. Grundat 2020 som det enklaste sättet för klasser och föreningar att tjäna pengar på har budstr drivits av ett syfte, att alla ska med. Vi gör det genom att ifrågasätta traditionella metoder och underlätta för ungdomar att finansiera sina projekt och förverkliga sina drömmar. 

Socialt företagande

Bra idéer förtjänar bra företagande. Vi drivs av ett starkt syfte och en övertygelse om att endast hållbara och ansvarsfulla företag kan förbli relevanta i framtiden.

Detta kärnvärde genomsyrar hela organisationen och påverkar alla aspekter av verksamheten. Utöver att ständigt forma företagets tjänster utifrån vad som är bäst för våra ungdomar använder budstr endast produkter som är miljövänligt framtagna. 

Budstr har även valt att stötta Humble Smile Foundation i sitt arbete att förebygga munhälsa i utsatta områden samt Stripe Climate som utvecklar metoder för koldioxidupptag.

Stötta svenskt föreningsliv

Nio av tio svenskar är med i minst en förening och idrottsrörelsen samlar 3,2 miljoner medlemmar i sina 20 000 ideella föreningar. Det har gett oss vänner för livet, bättre folkhälsa, och större tolerans mot oliktänkande. Men idag är det tuffa tider. Medlemmarna blir färre och knackig ekonomi tvingar många av våra traditionsstarka föreningar att stänga ner. Det vill vi göra något åt genom att göra det enklare för folk som vill att stötta våra fina föreningar.

Siffror

1500+

ungdomar som sålt med budstr

98%

rekommenderar budstr till en vän

40%

I förtjänst varje gång du säljer 

22,4tkr

tjänar grupper i snitt

Historia

2020

2021

2022

Budstr grundas

Budstr grundades i Stockholm 2020 av de svenska entreprenörerna Jonathan och Elin. Paret ville skapa en tjänst för att lösa de problemen som de stötte på som unga när dem samlade in pengar med sina klasser och lag.

Idén om Budstr är att bjuda in till en interaktiv upplevelse som du delar med dina bästa vänner. Med ett digitalt fokus får grupper möjligheten att enkelt administrera sin försäljning, se intjänade belopp, spåra paket, hantera kunder, värva kompisar och mycket mer.

I samarbete med världens största tillverkare av hållbar munvård, The Humble Co. tar vi fram de första produkterna inom kategorin för munvård. I fyra olika paket erbjuds 5-pack tandborstar för vuxna, barn och ett starter-kit innehållande tandborstar, tandkrämstabletter och floss-picks.

Tillväxt

Inom några månader finns Budstr bland de största gymnasieskolorna i landet och hundratals ungdomar är med och ersätter plasttandborstar, en produkt i taget.

I samband med spridningen av Covid-19 lanserar Budstr munskydd från The Humble Co. för att öka tillgängligheten bland utsatta.

Humble Smile Foundation

Budstr stöttar den ideella organisationen Humble Smile Foundation genom att varje munvårdsprodukt automatiskt bidrar till att förebygga barns munhälsa i utsatta områden runt om i världen. Läs vidare.

Covid-19

På grund av en ökad smittspridning och rädsla i samhället väljer Budstr att pausa sina försäljningar tillsvidare.

Lansering av Budstr plattform

Efter 6 månaders utveckling lanserar Budstr en allt-i-ett plattform för grupper att administrera försäljningar på. Plattformen kombinerar överskådlig statisk på hur gruppen presterar, bl.a. genom senaste ordrar, totalt intjänat belopp, antal sålda produkter m.m. Gruppen kan dessutom sälja digitalt genom att driva trafik till deras webbshop, beställa produkter direkt från inbyggda shopen, värva andra grupper för bonusar och tävla mot andra i den officiella poängtavlan.

Stripe Climate

Budstr blir en del av Stripe Climate och donerar en procent av varje utbetalning till grupper för att utveckla nya metoder för koldioxidupptag.

Klarna payments

För att underlätta och erbjuda trygga betalningar börjar Budstr accepterar Klarna vid köp av sina varor.

Produkter

Budstr lanserar en helt ny design av hållbara tandvårdsprodukter i särklass. Tillsammans med The Humble Co. har vi tagit fram vår första kollektion inom munvårdsartiklar. Välj bland våra miljövänliga munvårdsprodukter och sälj till dina kunder. Paketerade i en minimalistisk design kan du beställa hem 5-pack adult i två varianter, 5-pack kids samt starter kit.

 

Budstr 5-pack, med ett skaft tillverkat av bambu borstar den lika bra som en vanlig tandborste med den tillagda fördelen att den är miljövänlig och fullt nedbrytningsbar. Våra mjuka strån är dessutom gjorda på den högsta kvalitet på nylon-strån från DuPont för att erbjuda en så bra upplevelse som möjligt.

 

Budstr 5-pack kids, för alla barn som värnar om sin hälsa och miljön.

 

Starter-kit, startpaketet för vuxna som bryr sig om miljön och sin hälsa. Kitet innehåller en vit & svart växtbaserad borste, 60 st tandkrämstabletter och 50st tandtrådsplackar gjort på majsstärkelse.

Från sign-up till slutleverans

Sälj hållbara produkter

Ha full kontroll över er försäljning

Trygg betalning med Klarna

Snabba leveranser