Varför vi finns

Om budstr

budstr är en plats som kopplar hållbara produkter och en smart tjänst med lag, klasser och föreningar. Vi hjälper ungdomar tjäna pengar med marknadens högsta ersättning och lättsålda produkter. Lanserat 2020 består budstr idag av ett litet men passionerat team som vill göra gruppförsäljningar roliga och lönsamma igen.

Vår Vision

Vi tror på ett nytt sätt för grupper att samla in pengar. Med smarta produkter, en användarvänlig process och förutsättningar för att återfå den lyckan som en gång i tiden fanns av att sälja produkter med sina vänner.

Idag är det traditionella sättet att sälja på omodernt, med låga ersättningar och med produkter som är svårsålda. Med det i åtanke bestämde vi oss för att skapa en allt-i-ett lösning för klasser, lag och föreningar att tjäna pengar med den högsta ersättningen på marknaden, produkter som säljer sig självt och ett allmänt modernare sätt att driva försäljningar på.

Genom att enbart använda produkter som människor använder till vardags och addera vår passion för innovation, människor och miljö  har vi skapat en tjänst som sätter säljarna i fokus och utrustar dem med allt som kan tänkas behövas för en lyckad försäljning.

Vi vill etablera en rörelse, en gemenskap av passionerade ungdomar som driver en positiv förändring för vår planet. Tillsammans, som en enad röst och i växande takt kommer vi förändra gruppförsäljningar till att bli mer hållbara, enklare och minnesvärda. Som i sin tur kommer driva in fler människor till förändringen.

Tack för att du är med och sätter grunden för framtiden.

Lär dig mer om budstr

SÅ FUNGERAR DET

Få stenkoll på processen, från start till slut

Hur ser säljprocessen ut? Hur tar jag betalt? Säljmaterial?

PÅVERKAN

Ett steg mot ett hållbart samhälle

Förstå problemet med plast, vår lösning och vad du kan göra dag-till-dag för att minska ditt klimatavtryck.

VARFÖR BUDSTR?

Vi finns för dagens ungdomar

budstr är en plats som enar rätt folk, produkter och information för att skapa den mest minnesvärda säljupplevelsen någonsin.