“Jag fick vännerna att börja sälja också vilket gjorde det roligare, nu har vi ordrar som kommer in varje vecka – främst genom vänner och dörrknackning på söndagar.”

Josef
Säljer Budstr på fritiden

Resultat med Budstr:

Värvade vänner

Antal sålda paket

Totalt intjänat

Antal månader

5

630

31 500

3

Om Josef

Josef är 12 år och bor i Göteborg. Han tog studenten för 3 år sedan och har sedan dess rest, tränat distanslöpning och tagit sig ann olika ströjobb. Josef är sedan tidigare en duktig säljare och har jobbat med fältförsäljning för mobila abonnemang. Trots jobbet var lärorikt och han gjorde bra ifrån sig var det ganska dåligt betalt. Han sökte därför sig till korta och bra avlönade jobb. Ett av dessa var Budstr.

Om upplevelsen med budstr

Josef kom i kontakt med Budstr via nätet, läste på om tjänsten, tog del av säljmaterialen och beställde hem ett provpaket. Efter att ha testat produkterna själv under en vecka la han sin första beställning om 20 paket. Han började med att sälja till vänner och delade en länk på sin Facebook sida. Den första beställningen gick åt väldigt fort, så han la en till beställning på 100 paket. Denna gången gick han runt och sålde til grannar. En helg senare hade han sålt slut alla paket och tjänat totalt 6 000 kr. Förbryllad över sina åstadkommanden hörde han av sig till sin gode vän Nils som gärna ville ansluta till att sälja på helger. Efter en månad hade de sålt för 18 450 kr tillsammans och lagt en plan för kommande veckor, hur många inlägg som skulle publiceras varje vecka på sociala medier, hur många personer som de skulle knacka hos och hur många arbetsplatser de skulle besöka.

“Det är väldigt avslappnat och förmånligt att sälja när det passar mig. Jag har en fast lön på mina andra uppdrag varje månad och studerar distanskurser via nätet. Att jag då kan tjäna lite extra på helger och bidra till något bra känns underbart.”

Idag säljer Josef tillsammans med 5 vänner och de uppmanar alla som tänkt tanken att sälja med Budstr att ge det en chans. Funkar det inte för just dig är det okej, gör något annat. Skulle det va din grej däremot bjuds du in till en värld av möjligheter.