En heltäckande förklaring

Det här är föreningar

Ge dina medlemmar möjligheten att gemensamt sträva efter ett mål. Låt dem tävla och samarbeta för upplevelser de sent kommer glömma.

Tillsammans gör ni skillnad

Att sitta som beslutsfattare för en förening innebär ett enormt ansvar. Det handlar inte bara om att fatta rätt beslut för organisationen utan även ständigt hitta nya sätt att förbättra den. För student-, scout- & idrottsföreningar har vi därför konstruerat ett koncept som tillåter föreningen vara självförsörjande samtidigt som sammanhållningen förbättras, möjlighet till kapitalkrävande initiativ skapas och medlemmarna kan lära sig av varandra. Vid ett samarbete har föreningen möjlighet att styra utifrån vad som är bäst lämpat för just er organisation vad gäller planering, genomförande och mål. Ni tjänar för varje paket som säljs inom föreningen och uppmanas förvalta ersättningen i andra evenemang eller priser för medlemmarna. Som förening finns det inga begränsningar, sälj för miljontals, uppmana tusentals hem att handla miljösmart och låt er organisation växa

Fördelarna

Bestäm ditt eget schema

Med Budstr säljer du produkter när det passar dig och på dina villkor. Flexibelt och smart

Tjäna hur mycket du vill

Det betyder att du kan sälja hundratals paket varje månad och få en ersättning varje gång.

Utvecklas i den riktiga världen

Vill du lära dig om hur du tar hand om pengar, säljer en idé eller hanterar stress? Det bästa du kan göra då är att lära dig ute i den riktiga världen.

Affärsmöjligheter med budstr

budstrs affärskoncept är enkelt. med oss kan du använda våra högkvalitativa och miljösmarta produkter själv, sälja dem till andra och bygga upp relationer med andra människor för att hjälpa dem att starta sin egen verksamhet

3 sätt att belönas på

Provision

Köp våra miljövänliga produkter till ett särskilt distributionspris och sälj dem sedan vidare till dina kunder. Du behåller mellanskillnaden mellan ditt inköpspris och återförsäljningspriset som vanligtvis är mer än 50% av vinsten.

Rekryteringsbonus

Vi erbjuder belöningar för viktiga prestationer ,såsom extraordinär tillväxt eller för att du bjuder in andra till lyckas med budstr.

Belöningar

Uppnå prestationspoäng på sålda produkter. I takt med att din verksamhet växer och ju bättre du presterar, desto fler belöningar uppnår du.

Det vi gör,
Det funkar.

Att starta en egen verksamhet kan vara överväldigande. Många nya företag kräver stora investeringar i tid och pengar. Men inte med budstr. Gör som alla våra buddies och utnyttja en affärsmöjlighet med låg risk, positiv miljöpåverkan och förmånliga ersättningar för att nå framgång.

Alla buddies får samma fördelar

Förmånliga inköpspriser

Du behöver inte göra en stor investering när du startar din verksamhet. Du beställer själv produkterna och kan själv bestämma, när och hur mycket du köper.

Exklusiva och miljövänliga produkter

Budstr erbjuder kvalitativa produkter inom området konsumtionsartiklar för hälsa, skönhet och välbefinnande. Vår verksamhet bygger på kvaliteten hos våra produkter och därför investerar vi stort i utveckling av våra produkter.

En möjlighet för alla

Det spelar ingen roll vilken yrkesbak-grund, livserfarenhet eller utbildning du har, genom engagemang och hårt arbete kan du driva en egen framgångsrik budstr-verksamhet.

Få kontroll över din verksamhet

Kommer snart!

Vi utvecklar verktyg som hjälper dig att driva din verksamhet

Det är lätt att sköta verksamheten från Home på budstr säljarsida – logga in för att spåra och kontrollera dina beställningar och din försäljning. Du kan till och med beräkna din inkomst. Om du är i farten kan du dessutom använda vår mobila app, som ger dig flexibiliteten att arbeta och driva verksamheten var du än befinner dig.

Hämta app

Lär dig mer

Lär dig mer om varför vi finns och hur vi bedriver vår verksamhet för en bättre planet.

Bli del av budstr

Fyll i registreringsformuläret och börja din resa mot att bli din egen chef