Nyheter

Sälj munskydd med klassen eller laget

Av teamet på Budstr

22/05, 2021


I samarbete med The Humble Co. lanserar vi för första gången möjligheten för klasser, lag och föreningar att sälja munskydd för att samla pengar till kassan. I det ständiga arbetet att försöka förbättra vardagen för människor och minska effekterna av Covid-19 pandemin vill budstr bjuda in ungdomar till att driva förändring genom att uppmana andra till att bära munskydd.

Om munskyddet

The Humble co. ansiktsmasker tillverkas i fabriker som uppfyller de högsta hygieniska kraven. Munskyddet är designad i 3 lager och sitter väldigt bekvämt på ansiktet medans den håller bakterier ute. Nu kan du för första gången sälja munskydd och samtidigt tjäna pengar till din klass, lag eller förening. Din ersättning är 60kr per paket du säljer, försäljningspriset är 150kr.

✔️ CE-certifierad

✔️ Justerbar näsklämma

✔️ 3 lager fibermaterial

Veganskt

Inga animala produkter

Cruelty-free

Aldrig testat på djur

Miljövänlig förpackning

Som alltid

Skandinavisk design

Från Sverige med kärlek

CE-certifikat

Produkten består av ovävt tyglager, filtermaterial (smältblåst tyg), näsklämma och ett maskbälte. Masken är avsedd för engångsbruk och är icke-steril.

Så använder du munskyddet

Sammantaget bedömer myndigheten att det finns vissa situationer då munskydd tillsammans med övriga åtgärder kan vara av värde för att dämpa smittspridningen av covid-19.

När man använder munskydd är det dessutom viktigt att använda rätt sorts munskydd. Folkhälsomyndighetens rekommendation är att du använder CE-märkta engångsmunskydd som uppfyller kvalitetskraven i standarden SS-EN14683:2019. Vilket budstr gör.

Det är viktigt att munskydden bärs på rätt sätt. De ska hela tiden täcka både näsa och mun, och sluta tätt kring näsryggen, kinderna och hakan. Munskydden ska inte vidröras medan de används.

Så sätter du på den

Medan du sätter på dig masken på ansiktet är det viktigt att först tvätta händerna ordentligt. Ta bara i de elastiska ändarna och lägg dem runt öronen.

Ta bort masken genom att ta tag i de elastiska ändarna och dra bort från ansiktet utan att vidröra masken.

Har du ett produktförslag som du önskar sälja med budstr? Skriv gärna till oss på hej@budstr.se.

Budstr erbjuder ett modernt sätt för lag, klasser och föreningar att samla in pengar.  Genom att sälja lättsålda produkter och bidra till en hållbarare värld.


 

Ansök om att sälja med din grupp idag