Budstr grundas

Vi ska bygga en värld där vem som helst, när som helst ska kunna bidra till miljön, utvecklas & tjäna pengar.

Att hitta ett seriöst sätt att tjäna pengar på är ofta svårt, att det dessutom ska vara roligt är ännu svårare och att kombinera det med att din prestation ska leda till en global förändring är nästintill omöjligt. Tills nu.

Vi tror på unga som gör världen bättre, som en del av lösningen på ett väldigt komplext problem hoppas vi kunna engagera ungdomar till att driva affärer som både är självutvecklande och bidrar till att andra handlar mer miljövänligt. Budstr gör detta genom att introducera ungdomar till våra produkter, vårt mål och våra verktyg. Som affärsdrivare beställer du hem våra miljövänliga produkter, tar emot beställningar och levererar sedan till dina kunder.

Du kan starta en försäljning som en extra inkomst på helger, som en heltidstjänst, som klass, lag eller förening. Konceptet funkar för alla som är villiga att engagera sig. För att göra din försäljning lite roligare kommer du dessutom kunna tävla mot andra säljare, skolor, föreningar och vinna generösa bonusar & priser på vägen.